Industrigolv Umeå

Om du sitter i Umeå och söker ett industrigolv – då har du kommit helt rätt! Våra betonggolv står sig inom all typ av industri. Vi erbjuder golvbeläggningsmaterial till alla sorters industrigolv och alla sorters behov.

Industrigolv med flera valmöjligheter

Ett golv är så mycket mer än bara ett golv! Genom att välja kulör, grad av ljusreflektion och eventuell struktur och slitstyrka, kan du skapa ett golv som möter alla dina behov och förväntningar.

Våra betonggolv kan väljas med samtliga av ovan nämnda egenskaper och kan anpassas till lätt, medel eller tung industri, där de riktigt tunga industrigolven har en ballast av stål och en tryckhållfasthet på över 95MPa.

Längre ner på sidan kan du se hur våra olika industrigolv kan se ut, och vilket som kan passa dina behov bäst. Oavsett vilket du väljer, kan du lita på att du får ett industrigolv du kan lita på!

Industrigolv Mastertop 200
Industrigolv Mastertop 200

Golv för lätt industri

För lätt industri behövs en hård golvbeläggning i olika kulörer, som är ljusreflekterande och dammfritt för att inte samla truckspår. Här är Modern Betongs välanpassade hårdbetonggolv Mastertop 135 LS för ytor med lätt belastning. Detta industrigolv är ett lämpligt val då du ställer krav på slitstyrka men ändå vill ha ett trevligt och ljust intryck. Materialet har en extra grov ballast för att underlätta vid laserscreed, som ger en jämnare tjocklek och golvyta.

Golv för medelindustri

Medelindustrier kräver hårda golvbeläggningar som tål både stötar, slag och risk för krosskador. För denna typ av industri passar ett hårdbetongmaterial med en extra hård ballast. Mastertop 200 är just ett sådant betongmaterial, med granulerat stål som ballast. Mastertop är flexibelt och kan göras slätt eller med struktur. Vilket industrigolv du än väljer så får du ett golv med mycket bra motståndskraft mot;

  • nötning
  • stötar
  • samt enkelt att hålla dammfritt.

Golv för tung industri

Den tunga industrin kräver hårdbetonggolv som är slitstarka och lättstädade, med jämna och klara färger. Ett högpresterande golvbeläggningsmaterial för industrigolv som får utstå tung belastning är Mastertop 230. Det är en pumpbar hårdbetong med en specialbehandlad ballast av stål. Mastertop 230 ger dig ett mycket slitstarkt golv som står pall för kraftigt, frekvent slitage. Har du därför behov av ett betonggolv i reningsverk eller tungt trafikerade lastramper, till exempel, är detta materialet du ska välja. Med en tryckhållfasthet på över 95 MPa får du ett golv som klarar allt!

Kontakta oss för industrigolv i Umeå!

Till huvudsidan för industrigolv