Om Modern Betong – Allt inom industri- & betonggolv

Ett urval av industri- & betonggolv

Modern Betong såg dagens ljus första gången 1994. Sedan dess har vi vuxit till ett ledande golvföretag inom betong och slitstarka golvbeläggningar. Vi har produkter och maskiner för alla typer av industri- och betonggolv, och kan hjälpa dig med det mesta när det gäller golv. Här hittar du helt enkelt du ett brett produktsortiment som innehåller allt från golvlösningar i gruvindustrin till färgglada fallskydd på lekplatser.

Förstärker, skyddar och reparerar betong

Modern Betong tillhandahåller produkter för att förstärka, skydda och reparera betong, såsom hårdbetong, epoxi-, polyuretan- och akrylprodukter och fibrer med tillbehör, täckplast samt verktyg och maskiner. Vidare erbjuder företaget exklusiv natursten till större projekt. Ur sortimentet av glättningsmaskiner erbjuds flera modeller i olika storlekar för arbete antingen inom- eller utomhus. Modern Betong har valt att specialisera sig på diesel- och bensindrivna glättningsmaskiner från den amerikanska tillverkaren Multiquip ur deras Whitemansortiment.

Ett av Modern Betongs partners är det världsledande byggkemiföretag tyska BASF. Med utvecklingscentra i Japan, USA och Europa, har Modern Betong genom det, tillgång till de senaste utvecklingstrenderna och andra nyheter snabbt. Andra partners som gärna omnämns är Granitex, Bekaert, Linotolgolv och Scangolv.

Modern Betong har alltid ett gott samarbete med leverantörer och andra entreprenörer, vilket borgar för att frågeställningar löses snabbt och effektivt och att företaget hanterar på ett förtroendegivande sätt komplexa projekt.

Räkna alltid med Modern Betong när det gäller industrigolv, golv i offentliga miljöer eller andra typer av golv.

Kontor i Täby

Modern Betong har kontor i Täby, cirka 15 km norr om Stockholm.

Ett väl sammansvetsat arbetslag distribuerar en mängd högkvalitativa produkter till bland annat industrier, kontor, parkeringshus, offentlig verksamhet och bostäder.

Ladda ner vår folder