Maskiner & verktyg

Allt från glättningsmaskiner till handverktyg och laserläggare

För ytterligare information om maskiner och verktyg kontakta Modern Betong.

Kontakta oss
Glättningsmaskin

Glättningsmaskiner

Vi har Whitemanmaskiner för både uthyrning och försäljning.

Vi har även golvläggningsmaskiner i sitt produktsortiment för både försäljning och uthyrning. Maskinerna kommer från Multiquip i USA och har den senaste tekniken.

Kontakta oss gärna för mer information!
Tallrikar

Blad och tallrikar

Vi tillhandahåller ett stort sortiment av verktygsblad i olika former och för olika ändamål.

Hos oss kan du hitta betongverktyg som sågblad, utjämningsblad, formskrapor med blad och även infästningstillbehör. Skrapor och blad i kombination med murslevar och tallrikar är oumbärliga vid både reparation och utjämningar av stora betongytor.

Kontakta oss gärna för mer information!
Laserläggningsmaskiner Modern Betong

Laserläggare

De högpresterande golvläggningsmaskinerna ger jämnare resultat på kortare tid med bibehållen kvalitet på golven.

Genom ny teknik har golvläggningsprocessen förenklats med dom nya manuella laserscreedmaskinerna.

Kontakta oss gärna för mer information!
Handverktyg

Handverktyg

Att arbeta med betong är bokstavligen ett hantverk. Därför kan du hos oss hitta allt du behöver för att göra ett så bra arbete som möjligt. Vi tillhandahåller ett flertal olika handskrapor för pumpad betong, penselstativ, borstar, radiemarkörer för betongskivor och mycket mer.

Gå till Krafttool

Gå till Marshalltown

Kontakta oss gärna för mer information!
Slodor

Slodor

Vi erbjuder flera varianter av slodor och slodblad. För att du ska få en så lättarbetad och jämn yta på din golvbeläggning som möjligt, finns dem i flera former och varianter. Med ett slodblad med uppvikta kanter slipper du irriterande sjunkmoment när du bearbetar betonggolvet. Självklart kan de efter önskemål levereras med träskaft och ledat skafthållare.

Kontakta oss gärna för mer information!
Strömaskin för hårdbetong

Strömaskiner för hårdbetong

Övriga golvläggningsmaskiner till uthyrning och försäljning.

Modern Betong har ett stort utbud av golvläggningsmaskiner såsom strömaskiner för en jämn fördelning av hårdbetongmaterialet.

Kontakta oss gärna för mer information!
Strövagn för betong

Strövagnar

Hos oss hittar du flera kvalitativa varianter av strövagnar. Med en strövagn som hjälpmedel när du anlägger betonggolvet eller ytan, får du alltid en jämn spridning av din torrvara – som Mastertop Hårdbetong – över ytan. Våra strövagnar är dessutom ytbehandlade för att minska eventuella förslitningsskador till absolut minimum.

Kontakta oss gärna för mer information!
Tvångsblandare

Tvångsblandare & skruvpumpar

Här hos Modern Betong hittar du ett urval av de bästa tvångsblandarna på marknaden. Våra tvångsblandare från Baron är både effektiva och tystgående. Blandaren fungerar utmärkt till både vått och torrt bruk med hög så väl som låg viskositet. Det färdiga resultatet blir mycket homogent och lättarbetat. Hos oss hittar du även skruvpumpar för blandningar med högre viskositet. Även dem är tystgående och utan störande pulsationer.

Kontakta oss gärna för mer information!
Fogvagn

Fogband & fogvagnar

Fogband är oumbärliga i betongkonstruktioner med höga krav på vattenresistens. Våra fogband är lika välfungerande och högpresterande för alla expansions och konstruktionsfogar – i eller kring betonggolv. Självklart finns de även att få dimensionerade och anpassade till olika typer av applikationer.

Kontakta oss gärna för mer information!