Golv

Vi har produkter för alla typer av golvmiljöer. Här kan ni läsa mer och ta del av de produkter som passar er specifika miljö.

Industrigolv

Betong för alla typer av industrigolv

Modern Betong erbjuder högpresterande golvbeläggningar för golv som utsätts för tung belastning. Vårt hårdbetonggolv passar för ytor med lätt belastning, men där man ställer krav på slitstyrka och trevligt utseende. För medelindustri krävs hårda golvbeläggningar som tål slag och stötar och risk krosskador.

Industrigolv
Offentlig miljö

Golv för offentliga miljöer

Offentliga miljöer kräver slitstarka och vackra golv och har stora krav på hållbarhet, slitstyrka och underhåll. Modern Betong tillhandahåller material som uppfyller kravet på hållbarhet och klarar utmaningar som jämna och klara färger.

Offentlig miljö
Livsmedelsindustrin

Lättstädade golv för livsmedelsindustrin

Livsmedelsindustrin kräver golvbeläggningar framtagna för att klara höga påfrestningar. För livsmedelsindustrin krävs även säkra och effektiva miljöer. Modern Betong har golvbeläggningar som är kemiskt resistenta och temperaturresistenta kombinerat med ytstrukturer som gör golvet lättstädat och halkfritt.

Livsmedelsindustrin
Parkeringshus & P-däck

Golv för hårt trafikerade ytor

I P-hus och P-däck är golven extra utsatta ytor som skall skyddas. De är hårt trafikerade och utsätts konstant för aggressiva kemikalier, olje- och saltspill samt koldioxid. Olika golv kräver olika lösningar, såsom multilager för utsatta toppdäck, grov ballast för att halksäkra påfartsramper och kurvor samt ljusa färger för tryggare miljöer m m. Modern Betong erbjuder ett brett sortiment av membranisolering, reparation, förebyggande och förstärkande system anpassat för just golv i P-hus och P-däck.

Parkeringshus & P-däck
Lagergolv

Golv för hård och medelhård belastning

Vår golvbeläggning passar alla typer av lagergolv. För golv som ska tåla både slag, stötar och nötning. Oavsett belastning har vi rätt produkt för dig.

Lagergolv
Verkstadsgolv

Golv som tål hög belastning

På ett verkstadsgolv är belastningen hög, och golvet måste förstås tåla därefter. Här hittar du ett flertal olika typer av produkter för verkstadsgolv

Verkstadsgolv