Industrigolv Luleå

Välkommen till oss när du är i behov av ett industrigolv i Luleå! Vi tillverkar betonggolv som klarar all typ av industri. Dessutom erbjuder vi golvbeläggningsmaterial till alla typer av industrigolv, för alla sorters behov.

Kontakta oss för industrigolv i Luleå!

Industrigolv efter dina behov

Genom möjligheterna att välja kulör, grad av ljusreflektion, slitstyrka och eventuell struktur, får du ett industrigolv som uppfyller alla dina behov och förväntningar.

Dessa samtliga egenskaper kan anpassas till lätt, medel och tung industri, där det sistnämnda har en ballast av stål och en tryckhållfasthet på över 95MPa.

Vill du ha exempel på hur olika industrigolv kan se ut och vilket som kan passa dina behov bäst? Kika då längre ner på sidan. Låt oss nu gå igenom golv för olika typer av industrier:

Industrigolv Mastertop 200
Industrigolv Mastertop 200

Golv för lätt industri

För lätt industri behövs en hård golvbeläggning, gärna i olika kulörer, som är både ljusreflekterande och dammfritt för att inte samla truckspår. Låt oss föreslå Modern Betongs välanpassade hårdbetonggolv Mastertop 135 LS, som är lämpligt för ytor med lätt belastning där du vill ha slitstyrka, men ändå ett ljust och trevligt intryck. Vårt golv för lätt industri har en extra grov ballast för att underlätta vid laserscreed och ger en jämnare tjocklek och golvyta.

Golv för medelindustri

För medelindustrier krävs hårda golvbeläggningar som kan utstå stötar, slag och risk för krosskador. För medelindustri är ett hårdbetongmaterial med en extra hård ballast lämpligt. Som betongmaterialet Mastertop 200, som har en ballast av granulerat stål. Detta golv kan göras slätt eller med struktur; båda varianterna ger ett golv med mycket hög motståndskraft mot nötning och stötar. Det är också lätt att hålla dammfritt.

Golv för tung industri

För tung industri vill du ha ett hårdbetonggolv som är extremt slitstarkt och lättstädat, med jämna, klara kulörer. Mastertop 230 är ett högpresterande golvbeläggningsmaterial för golv, som kan utstå tung belastning. Denna pumpbara hårdbetong har en specialbehandlad ballast av stål, som ger ett slitstarkt golv som kan motstå kraftigt, frekvent slitage. Söker du ett betonggolv i till exempel reningsverk eller tungt trafikerade lastramper, är detta materialet ett mycket gott val. Med dess tryckhållfasthet på över 95 MPa får du ett golv som står pall för allt!

Kontakta oss för industrigolv i Luleå!

Till huvudsidan för industrigolv