Industrigolv Göteborg

Söker du ett industrigolv i Göteborg? Välkommen! Oavsett typ av industrigolv eller behov har vi golvbeläggningsmaterialet som passar.

Industrigolv efter era behov

En del behöver ett industrigolv med hög ljusreflektion, andra söker golv i en viss kulör, medan en tredje önskar en golvbeläggning med struktur, som är extra slitstarkt och tåligt mot stötar och slag.

Vi kan erbjuda betonggolv med alla av dessa egenskaper, som är särskilt anpassade till allt ifrån lätt, medel till tung industri.

Industrigolv Mastertop 200
Industrigolv Mastertop 200

Golv för lätt industri

Lätt industri kräver hårda golvbeläggningar i olika kulörer, som är både ljusreflekterande och dammfria och som inte påverkas av truckspår. Hårdbetonggolven hos oss är anpassade för ytor med en lättare belastning, men likväl där det ställs stränga krav på slitstyrka och att golvet ser ljust och trevligt ut.

Här rekommenderar vi Mastertop 135 LS, ett välanpassat hårdbetongmaterial. Det har en extra grov ballast som underlättar vid laserscreed-läggning.

Golv för medelindustri

Till medelindustri behövs en golvbeläggning som kan tåla både slag, stötar och eventuella krosskador. Här vill du ha ett hårdbetongmaterial med en extra hård ballast. Mastertop 200 är just ett sådant betongmaterial, med en ballast av granulerat stål. Detta golv kan göras slätt eller med struktur och oavsett val får golvet en riktigt bra motståndskraft mot nötning, stötar och är lätt att hålla fritt från damm.

Golv för tung industri

Den tunga industrin kräver slitstarka och lättstädade hårdbetonggolv. Här krävs en högpresterande golvbeläggning då golven utstår tung belastning. Som Mastertop 230, en pumpbar hårdbetong med en specialbehandlad ballast av stål, vilket ger dig ett oerhört slitstarkt golv som kan utstå kraftigt och konstant slitage. Tryckhållfastheten är på över 95 MPa, så du kan lita på att du får ett golv som klarar trycket. Välkommen att kontakta oss för att beställa industrigolv i Göteborg!

Kontakta oss för industrigolv i Göteborg!

Till huvudsidan för industrigolv