Slipa betonggolv Stockholm

Med diamantslipning blir ert slitna och smutsiga betonggolv som nytt igen, med en blank, lättstädad och slitstark yta. Vi på Modern Betong erbjuder diamantslipning till ert betonggolv i Stockholm, till gamla som till nya golv.

Vad är diamantslipning och hur går det till? 

Med diamantslipning slipas den översta betonghuden bort, vilket innebär att man kommer ner till den mest slitstarka betongen och själva ballasten, stenen.

Innan vi påbörjar slipning av ert betonggolv, kommer vi att diskutera vilket sorts utseende ni önskar på ert golv. Det finns nämligen en mängd olika valmöjligheter! Kanske önskar ni högblanka betonggolv med stor sten-ballast, matta med stor ballast eller högblanka med liten ballast? När ni bestämt utseende, besiktar vi ert golv och lokalen för att därefter välja rätt slipmetod. Vi har möjlighet att både torrslipa och våtslipa och erbjuder Superfloor i gold, silver, bronze och platinum. 

Till huvudsidan för slipa betonggolv

Slipa betonggolv
Bild på ett slipat betonggolv

Vad är Superfloor?

Superfloor är en golvpolering som ger ett slitstarkt, halksäkert betonggolv med längre livslängd och är ett både ekonomiskt och miljövänligt alternativ. Beläggningen kan med fördel läggas på till exempel lagergolv, golv i bilhallar och butiksgolv. Utsläpp av växthusgaser är i stort sett obefintlig när du har ett polerat betonggolv.

Ett betonggolv som blivit polerat med Superfloor är antistatiskt och uppfyller krav på ESD-golv.

Har ni svårt att välja, vill ni veta mer, eller har ni frågor om diamantslipning? Kontakta oss!

Diamantslipning

✓ Ger ett blankt, slitstarkt och lättstädat golv
✓ Ger betonggolvet ett estetiskt tilltalande utseende
✓ Slipar bort gamla beläggningar

Kontakta oss för slipa betonggolv i Stockholm!

Till huvudsidan för slipa betonggolv

 

    Vill du veta mer?

    Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss så snart som möjligt.

    Hur vill du bli kontaktad?