Kontor

Modern Betong har kontor i Täby, cirka 15 km norr om Stockholm.

Ett väl sammansvetsat arbetslag distribuerar en mängd högkvalitativa produkter till bland annat industrier, kontor, parkeringshus, offentlig verksamhet och bostäder.

Portfolio

Modern Betong tillhandahåller produkter för att förstärka, skydda och reparera betong, såsom hårdbetong, epoxi-, polyuretan- och akrylprodukter och fibrer med tillbehör, täckplast samt verktyg och maskiner. Vidare erbjuder företaget exklusiv natursten till större projekt. Ur sortimentet av glättningsmaskiner erbjuds flera modeller i olika storlekar för arbete antingen inom- eller utomhus. Modern Betong har valt att specialisera sig på diesel- och bensindrivna glättningsmaskiner från den amerikanska tillverkaren Multiquip ur deras Whitemansortiment.

Ett av Modern Betongs partners är det världsledande byggkemiföretag tyska BASF. Med utvecklingscentra i Japan, USA och Europa, har Modern Betong genom det, tillgång till de senaste utvecklingstrenderna och andra nyheter snabbt. Andra partners som gärna omnämns är Granitex, Bekaert, Linotolgolv och Scangolv.

Modern Betong har alltid ett gott samarbete med leverantörer och andra entreprenörer, vilket borgar för att frågeställningar löses snabbt och effektivt och att företaget hanterar på ett förtroendegivande sätt komplexa projekt.

Räkna alltid med Modern Betong när det gäller industrigolv, golv i offentliga miljöer eller andra typer av golv.

Huvudkontor
Sjöflygvägen 44
183 60 Täby
Telefon: 08 756 01 00
mbt@modernbetong.se