Med stolthet presenterar Modern Betong följande samarbetspartners.

Ahlsröd Industrigolv

Ahlsröd Industrigolv är ett litet företag med
mångårig erfarenhet, företagets specialitet är
betonggolvläggning, armering och hårdbetong.

Art of Covering AB

Kontakt : Jari Lehtinen 0730-427 777
Mailkontakt

Canadian Plastic Flooring

Canadian Plastic Floorings har specialiserat på fogfria epoxigolv som är ytförstärkta med en epoxigolvmassa som ger mycket slitstarka och lättskötta golv, vilket i sin tur ger en sk. "win-win" situation. Genom att motverka dammbildning så får man mer lättstädade lokaler och genom att motverka en ohygienisk arbetsmiljö så får anställda en bättre arbetsmiljö.

Fogfria Massagolv FMG AB

Fogfria Massagolv AB har funnit sedan 2005. Vi är två man inom företaget som sammanlagt har ca 20 års erfarenhet av golvbeläggningar. Vi utgår från Laholm men har utfört arbete ända ifrån Gävle i norr, Gotland i öst och Malmö i söder. Vi utför en hel del tjänster inom golvarbeten så som att lägga betonggolv, utföra betongslipning, renoveringar, reparationer och mycket mer!

Golvkonsult i Kalmar AB

Välkommen till Golvkonsult i Kalmar AB, regionens största och mest erfarna företag när det gäller fogfria golv. Med vår långa erfarenhet och våra gedigna kunskaper när det gäller golvbeläggningar med härdplaster kan vi utlova ett professionellt utfört arbete.

Scangolv

 

MA Betongolv

Kontakt

 

ID Industrigolv AB

Idag jobbar 6 man heltid på ID Industrigolv AB som är ett heltäckande golvföretag när det kommer till industribeläggningar. Vi utför i princip alla idag förekommande beläggningar vilket ger oss en styrka att kunna anpassa golven speciellt för varje enskild kund och golvyta.

Industribetong AB

Industribetong AB är ett företag som erbjuder entreprenad tjänster. Vi erbjuder gjutning av betonggolv, armering och formsättning. Främst specialiserar vi oss på industrigolv med Mastertop Hårdbetong.

Marcopox Epoxigolv

Vi är specialister på fogfria epoxigolv som framförallt används inom följande områden:
Industrier; Miljöer med tungt mekaniskt slitage och med högfrekvent trafik.
Livsmedels-, restaurang- och läkemedelsindustrin; Miljöer där det ofta ställs mycket höga hygienkrav och golven till exempel måste tåla hett vatten och kraftiga temperaturväxlingar.

RBM Industrigolv

Golvmålning & fogfria golv från RBM Industrigolv
Vi är ett företag som jobbar med fogfria golvbeläggningar för industrier, verkstäder, storkök, offentliga och antista-
tiska miljöer, och andra hårt belastade utrymmen, där höga krav ställs på slitstyrka, funktion och utseende.

Betongteamet

Kontakt

Sebab Betongspecialisten

Vi utför alla typer av betongarbeten: Armering, gjutning & avjämningsarbeten. Såväl inomhus som utomhus. Sommar och vinter. Vi erbjuder också helhetslösningar med t.ex mark & grundarbeten, formsättning och isolering. Vi utför allt från "små" jobb till större industriplattor. Kanonduktig personal, givetvis med yrkesbevis, i kombination med ett nära och bra samarbete med ledande leverantörer gör att vi kan erbjuda Er ett bra slutresultat oavsett väder och vind.

Svea Betong

Välkommen till Svea Betong & Armering!
Vi är ett företag som är inriktade på arbeten inom nyproduktion, men tar även på oss egna entrepenader av olika slag. Vi är främst specialiserade på färdigslipade betong ytor men har även kompetens inom golvavjämning och reparationsarbeten.

Svensk Betongdesign

Tillverkning av bänkskivor, bordsskivor, handfat mm i betong. Vi tar in betongen in i hemmet.

Teknikgolv

Vi arbetar med alla typer lagningar och reparationer av härdplastgolv (epoxigolv) men utför även kompletta läggningar vid b.l.a nybyggen och renoveringar. Planering och utformning av ytor vid maskininstallationer och ombyggnationer mm. Rutinmässig dokumentation där alla arbeten rapporteras löpande. Vi hjälper er med specifikationsprocessen för att säkerställa att ni får det lämpligaste golvet för er verksamhet. Vi utför/ lämnar kostnadsfria besiktningar och kostnadsförslag.